Во врска со текстот објавен на zhurnal.mk на ден 01.06.2016 година со наслов: „Skandal: Sipas Andonovës shqiptarët janë "invalid" për tu punësuar në...

Прочитај повеќе

1. Државната комисија за спречување на корупцијата на ден 16.05.2016 година одржа јавна седница на која беше разгледан поднесен приговор од лицето...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата постапувајќи согласно член 74 од Изборниот законик (Службен весник на Република Македонија, бр. 40/06,...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата со поддршка на германската Сојузна служба за Државната комисија за спречување на корупцијата одржа...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата со поддршка на германската Сојузна служба за администрација одржа работилница на тема: „Унапредена...

Прочитај повеќе

Во врска со текстот објавен во неделникот Фокус на ден 15.04.2016 година со наслов: „Горан Миленков зет на убиените Мудинови, кербер на Груевски“,...

Прочитај повеќе

Почитувани,

Државната комисија за спречување на корупцијата, поради завршување на мандатот на Претседателот на ДКСК Горан Миленков, согласно со...

Прочитај повеќе

Почитувани,

 

Во вестите емитувани на телевизија 24 вести под наслов „Објaвени имотните состојби на дел од членовите на Антикорупциска“ е поставено...

Прочитај повеќе

Државната комисија за спречување на корупцијата објавува Оглас за вработување на 1 (едно) лице

 

Државната комисија за спречување на корупцијата врз...

Прочитај повеќе

Почитувани,

 

Во насока на објективно информирање на јавноста, а во врска со вест објавена на Дневникот на телевизија ТЕЛМА, под наслов “Од...

Прочитај повеќе